2ο Απογευματινό Wake Up Street

H ώρα είναι περίπου 6:25, απόγευμα αυτήν τη φορά και η ομάδα του Wake Up Street αρχίζει σιγά-σιγά να μαζεύεται. Αυτή τη φορά σε ένα όχι από τα συνηθισμένα μας μέρη, στο Γκάζι! Ανταλλάζουμε βλέμματα ο ένας με τον άλλον λίγο σιωπηλά, λίγο δειλά αλλά με έναν κρυμμένο ενθουσιασμό!

Η ώρα περνάει… ο κόσμος αρχίζει και μαζεύεται! Κάποιοι τακτοποιούν τα πράγματά τους, άλλοι ρωτούν για την διαδρομή, ονόματα πάνε κι έρχονται, χειραψίες και αγκαλιές σε γνωστές φάτσες αλλά και σε αυτούς που ήρθαν να μας γνωρίσουν και να γυμναστούν μαζί μας πρώτη φορά.

“τα σπρέι έχουν πάρει φωτιά”

Το ρολόι δείχνει μερικά λεπτά μετά τις 19:00 και η πρώτη και δυνατή “σφυρίχτρα” ακούγεται. Δημήτρης και Ορέστης μας δίνουν για δεύτερη φορά την πιο δυνατή τους “καλησπέρα” και το 2° Απογευματινό Wake Up Street είναι πλέον γεγονός!

Ενθουσιασμός, σφυρίγματα, χειροκροτήματα και φυσικά οι απαραίτητες οδηγίες για να ξεκινήσουμε!

4 γκρουπ ~ 4 ταχύτητες ~ 4 streeters

Η ομάδα ξεχύνεται στους δρόμους της Αθήνας διασχίζοντας την προγραμματισμένη διαδρομή. Περνάμε ανάμεσα από μαγαζιά, πλακόστρωτα, σοκάκια και από τον κόσμο, που είναι αρκετός λόγω μέρας, ώρας και καλού καιρού, που βέβαια μας δίνει και αυτός τον δικό του παλμό!

Τα 4 γκρουπ γίνονται 1

  • 1ος Σταθμός: Ιερός Βράχος
  • 2ος Σταθμός: Ζάππειο
  • 3ος Σταθμός: Μητρόπολη

Λίγα χιλιόμετρα έχουν μείνει και η ομάδα σιγά σιγά φτάνει στο σημείο όπου ξεκίνησε. Κανείς δεν φεύγει, οι σφυρίχτρες έχουν πάρει φωτιά και όσοι φτάνουν υποδέχονται τους υπόλοιπους σε ένα τρενάκι παρατεταμένου hi-5 μέχρι και για τους τελευταίους!

Παρά την ένταση της στιγμής και τον ενθουσιασμό δεν ξεχνάμε και τη σωστή αποθεραπεία για το σώμα. Στο τέλος της προπόνησης οι διατάσεις είναι απαραίτητες. Όπως απαραίτητη είναι και η ομαδική φωτογραφία. Τα χαμόγελα πολλά αλλά και πάλι κάτι μένει.  Group hug και ένα πολύ δυνατό wake up street από όλους δίνει τη λήξη της προπόνησης!!!

Και φύγαμε για την δεύτερη αποθεραπεία της ημέρας! Επιστρέφουμε στο σημείο συνάντησης και οι μπύρες μας περιμένουν για να συνεχίσουμε με την καλύτερη διάθεση και την καλύτερη παρέα!

Η βραδιά τελειώνει και το 2° Απογευματινό Wake Up Street δίνει τη σκυτάλη στην επόμενη φορά. Αν έχασες την ευκαιρία να έρθεις stay tuned για τον επόμενο μήνα ή έλα να γυμναστείς μαζί μας κάθε Τετάρτη πρωί στις 6:25!

 

πι.ες. Διονύση και Μάριε σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *