Τετάρτη 19-Απριλ-2017 W.U.S. 143


Οι Μ.Μ.τ.Π. (Μέρες Μετά το Πάσχα) έφτασαν!

 

Δύο βδομάδες πέρασαν από το τελευταίο Wake Up Street και η ομάδα είναι πίσω στην βάση της για άλλη μία φορά.  Πολύ το φαΐ των προηγούμενων ημερών όμως τώρα τα κεφάλια μέσα.

Μια μεγάλη καλημέρα, μια έξτρα καλημέρα στους καινούργιους, Ανδροκλή, Ζωή και Μελίνα και ξεκινάμε το τρεξιματάκι μας. Μια μικρή στροφή γύρω από το Ζάππειο είναι αρκετή γιατί Ορέστης και Δημήτρης κάτι άλλο έχουν στο μυαλό τους για σήμερα.

Το πρόγραμμα έχει τετρακοσαριά, burpees, καθίσματα..μία εσύ και μία το ζευγάρι σου. Διονύση, μπορούσες σίγουρα πιο αργά τα τετρακοσαριά, τον πέθανες τον Κώστα. Και όλα αυτά ασταμάτητα για 20 ολόκληρα λεπτά. Αιώνας μου φάνηκε!!!

Και εκεί που έχεις μετανιώσει για το τελευταίο κοψίδι και τις τελευταίες πατάτες που έφαγες, ίσως και για εκείνο το γλυκάκι που έφτιαξε η θεία σου με τα χεράκια της και δεν μπορούσες να της πεις όχι, έρχονται σαν κερασάκι στην τούρτα τα αυγά.

Και λέμε, ώπα, θα τσουγκρίσουμε! Ούτε κόκκινα ήταν όμως, ούτε βρασμένα ήταν!

Έξτρα μπόνους παιχνίδι για το τέλος.

Δύο ομάδες, δύο σειρές!  Με το αυγό να πηγαίνει και να έρχεται, τα οχτάρια των παικτών ατελείωτα και η απόσταση να μην τελειώνει.. Και πήγαινε και έλα! Και σε όλα αυτά με ένα ωμό αυγό στο χέρι. Κι όμως κανένα δεν έσπασε! Το γέλιο; Έξτρα άσκηση για τους κοιλιακούς. Δεν έχουμε παράπονο! Δούλεξε όλο το σώμα!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *